Meidänpä postissa oli tonttu ollutkin ripeä ja tuonut jouluvaihdon paketin jo nyt. Haimme sen pari päivää sitten, en vain yksinkertaisesti ole taas saanut konetta avattua ja laitettua kuvaa.

Kiitokset lähtevät Marelolle! Matto pääsee eteiseen toivottamaan tulijoille joulumieltä. Karkit menivät jo parempiin suihin ja tumputkin ovat jo käytössä. Tosin ne eivät ehtineet omiin käsiini, Ukkoinen vei ne itselleen. Siis kaikelle löytyi heti käyttöä, Kiitos!!!

  Olenpa saanut ommeltuakin edes jotain! Innostuin, kun jouduin kavereille korjaushommiin. Vaihdoin talvitakin vetoketjun ja lyhentelin useampien housujen lahkeita. Tiedoksi tätäkin kautta: EN ENÄÄ VAIHDA VETOKETJUJA PAKSUIHIN TAKKEIHIN!!!!!!!!!! Kone ei kestä. Edellisen koneen moottori ilmeisesti hajosi liian kovassa käytössä. Sitten joskus kun teollisuuskoneen saan, niin ilolla niitäkin taas suruuttelen. Siihen voi tietysti mennä aikaa...

Mutta takaisin asiaan. Omituisten Ompelijoiden kerhon kuukauden tehtävään osallistun tällä:

Ukkoisen mummin jäämistöstä löytyi tällaiset liinat. Suuri liina oli monesta kohtaa korjailtu ronskimmalla kädellä ja ajattelin peittää niitä kohtia aplikoimalla. Harmi vaan kun ideapankki kumisee tyhjyyttään. Ei sitten tullut muuta mieleen, kuin samasta laatikosta löytyneet pikkuliinat. Leikkasin niistä keskustat irti ja ripottelin sinnetänne. Ajatuksena oli vielä kirjoa keskustoihin jotakin mutta aika loppui taas kesken. En oikein tiedä itsekään mitä mieltä tuosta olisin. En välttämättä pidä juurikaan virkatuista liinoista tässä tarkoituksessa. Eipähän meillä liiemmälti ole sopivan kokoisia liinoja tuolle pöydälle ja sainpahan nurkista pyörimästä noin monta yksinään turhaa liinaa, eli ei kai se hukkaan mennyt. Taas en ole aivan varma tehtävänannon noudattamisesta, lasketaanko tämä aplikaatioksi?