Löysinpä taas vahingossa mainitsemisen arvoisen blogin. Leimailijoille löytyy kaikkea kivaa... Kun vaan saisin pidettyä pään kylmänä ja olisin ostelematta. Tällaisen voittaa joku onnekas Spearmint-blogissa. Käykäähän katselemassa!

Enpä ole ehtinyt juuri konetta avata ja kirjoittelemaan asti ryhtyä. Niin on pimeitä päiviä, kun ei edes lunta maahan jää. Eipä kyllä ole sen kummempaa kirjoitettavaakaan, mitään ei voi tänne näytille laittaa näin ennen joulua. No, jos totta puhutaan, enpä ole tainnut juuri saada tehtyäkään mitään. Tämä sama toistuu joka vuosi ennen joulua: pimeä imee itseensä viimeisetkin voimien rippeet ja jo sängystä nouseminen on niin työlästä. Vaikka illalla ja yöllä muuten virkeimmilläni olenkin, inhottaa tämä kokoaikainen pimeys. Onneksi kohta taas päivä pidentyy. Jospa sitten alkaisivat naapuritkin liikuskella pihalla ja itsekin sinne eksyisi. Mökkihöperöksi kai tässä hiljalleen muuttuu. Eipähän ainakaan influenssat ja muut kivat taudit pääse hyppimään meille, jos ei liikuta minnekään.. positiivisesti jos haluaisi ajatella.

Mutta valittamisen sijaan voisinkin keskittyä johonkin aivan muuhun ja haastaa myös teitä muita mukaan. Sapukka (<-tuolla tarkemmat ohjeet) on jo useamman vuoden ajan leiponut joululeivonnaisia sellaisille yksinäisille ihmisille ja perheille, joilla ei itsellään ole syystä tai toisesta voimia tai varoja laittaa joulua. Hän on levittänyt tätä sanomaa eteenpäin ja nyt minäkin tartuin haasteeseen. Seurakunta toimittaa leipomiset sitten oikeaan osoiteeseen. Toivon, että tämä tavoittaisi jonkun potentiaalisen leipojan. Varmasti tarpeeseen tulee ja ilahduttaa sekä saajaa, että taatusi tuo itselle joulumielen!