Nyt se aurinko vihdoin paistaa! Kylläpä tuntee olonsa energiseksi (tuota sanaa harvemmin minuun ehkä liitetään). Pitää ihan kehua itseään, kun sain pestyä männä viikolla kaikki matot ja tänään touhusin koko päivän siivoillen ja pyöräytin kolme rahka-hedelmäpiirakkaa siinä sivussa. Pärskänen (pienin ipana) antoi äidille työrauhan melkoisen kiitettävästi nukkuen kahdet päiväunet. Muutenkin taitaa vähitellen viihtyä enenevissä määrin pois sylistä. Johtunee varmastikin kävelemään oppimisesta, sitä on niin mukava harjoitella ja yrittää pysyä sisarusten perässä.

Tämä viikko onkin mennyt sairastelujen jälkeen hyvin. Itsestäänselvänä pitämät perusasiat, kuten syöminen, luonnistuu jälleen kaikilta. Vielä kun saisi pidettyä tämän vireystason yllä, niin meilläkin saattaisi olla siisti koti. Ja varsinkin jos sisustusideat saisin toteutettua ja ukkelille markkinoitua... On jo uusi pikkueteisen matto ja maali olohuoneen pöytää varten (siitä en tosin ole vielä muistanutkaan.. mainita armaalleni).

 Toivotaan huomisellekin keväistä säätä ja että etelä-suomalaiset pääsisivät sairasteluista huolimatta tänne päin pääsiäisen viettoon. Huono on tuuri miltei joka kerralla, kun pitäisi matkaan lähteä. Sormet ristiin nyt vain!