Oli viikonloppuna uuden viikon odottelun tunnelmaa kun Salainen NeuleYstävä oli käynyt jättämässä viestin ja kehotti tarkkailemaan postia. Kävin aamulla kaupassa ja sieltä tullessa huomasin pöydällä postipinossa pakettikortin. Niin poltteli tuo pieni paperi, että vielä piti uudelleen lähteä samaan paikkaan asiakseen hakemaan tuo lähetys.

Tämäkin lähetys oli oikein onnistunut. Varsinkin tuo Easy-lanka sai heti miettimään käyttökohteita. Easya olen monta kertaa haaveillut ostavani, en vain ole saanut aikaiseksi. Paketissa oli myös kaunis violettien yhdistelmä 7veljestä; Kyyhky-kerä (jäi hieman huomaamattomaksi taka-alalle), kynttilä, teetä ja valkosuklaata. Kynttilä palaa jo tuossa pöydällä. Olen ottanut uudeksi tavaksi laittaa kynttilän palamaan, kun lapsukaiset rakkaat riehujat ovat uinumassa ja saan rauhassa syödä ja neuloa. Teevesi on kiehumassa ja joku maku pääsee tämän illan neulontasessiota lämmittämään. Suklaa tietysti revittiin auki jo aikoja sitten. Tällä kertaa sain kuitenkin otettua ensin kuvan..

Kiitokset Salaiselle! Hienosti olet hommasi hoitanut. Kummasti nämä lähetykset piristävät ja saavat huonommankin päivän näyttämään kirkkaammalta. Vaikka ei tämä nyt niin huono ollutkaan... Kiitos!