Huolimatta pienestä flunssasta oloa voisi jopa kutsua lähes pirteäksi. Sain tehtyä 19 päivän ruokalistan ja Pärskän kanssa kaikki listan vaatimat tarvikkeetkin kävimme ostamassa (siis torstaina kylläkin). Onpas ollut taas ilo tehdä ruokaa! Yleensä se orvon näköinen jauhelihapaketti kun ei niin houkuta keksimään mitään luovaa. Suunnitellen se ei tunnu edes jokapäiväiseltä pakkopullalta. Tuleehan syötyä huomattavasti terveellisemmin ja halvemmallakin. Uskomattomat määrät meillä jo nyt menee ruokaa. Mitenkähän muutaman vuoden päästä lasten kasvaessa? Ihan hirvittää. Kehunpa vielä täälläkin, että tuo 19 päivää ruoka/päivä maksoi 139€. Edelliseltä päivältä jää kuitenkin vielä seuraavalle ruoalle. Tietenkin siihen päälle tulee vielä leivät, maidot ja esim. jogurtit. Silti ei mielestäni niin hirveä hinta. Varmaankin tuosta listasta innostuneena sainkin jopa ananas-keikauskakun illan iloksi pyöräytettyä eilen. Itse tosin sain vain olemattoman viipaleen, taisi olla sen verran makoisaa.

Aloitin sitten uuden harrastuksen, marttailun. Ilmoittauduin kylläkin jo viime keväänä, en vain ehtinyt mukaan kuin vasta viimeiseen kokoontumiseen ennen joulua. Siitä on varmasti vieläkin vallalla kovin vääränlainen kuva. Ei siellä istuta sukkaa kutomassa ja karjalanpiirakoita vääntämässä. Välillä toki niitäkin jos vain porukalla on mielenkiintoa. Ja minulle kun kelpaisi "vanhanlainenkin marttailu". Siellä tutustuu hyvin alueen aktiivisiin ihmisiin ja varmasti saa itselleen jotain arvokasta. Monipuolinen on ainakin meidän kevään tapahtumakalenterimme. Suosittelen varsinkin kaikille kotiäideille! Meillä on vielä aika nuorta porukkaa, vanhempia ollenkaan väheksymättä. On se vain silti mukava välillä olla omanikäisessä, jollain tavalla samanhenkisessä joukossa.

Ja kevään Salainen NeuleYstävä-kierros alkoi jälleen! Onkin lupaavanoloinen pari minulla. Siis erittäin inspiroiva. Joskus ei pääse sisälle siihenkään touhuun, mutta nyt heti ensilukemasta oli innoittunut olo. Jatkankin tässä mietiskelyä tulevasta paketista ja päästän ukkelin koneelle. Kuuluu nimittäin sohvan narinaa ja huokailua olohuoneesta...