Minäpä sain tänään postia! Taas pääsi yllättämään vaikka olenkin tietoinen sitä ajoittain saavani.

Hurmaavia vauvalankoja! Koskaan tällaisia ei itse raaski itselleen ostaa, vaikka lahjaksi lopulta tulevatkin. Harmi vain kun en kuvia osaa oikein edelleenkään ottaa. Silittelin näitä silkkisen pehmeitä keriä ja painelin poskea vasten. Ja miten hienosti suunniteltu lähetys. Nauhat ovat samoja värejä, kuin langatkin. Jospa niitä saisi yhdisteltyä jotenkin.

Kiitos kysymästä! Oikeastaan aika hyvin on vuoden aloitus sujunut. Liekö tuo aurinko mikä vaikuttaa, mutta jotenkin positiivisempi ilmapiiri täällä vallitsee. Ainakin suunnitelmia on vaikka minkälaisia, seinien maalaamista ja pianon paikalle raahaamista. Jotakin muutosta pitää saada aikaiseksi piiiiiitkän tylsän kauden jälkeen. Ensimmäinen muutos jo tapahtuikin. Letistä lähti muutama kymmenen senttiä pois. Vieläkin tyytyväisenä peilistä vilkuilen huomattavasti lyhempää uutta ilmettä. Ja väriäkin kutrit saivat parin vuoden tauon jälkeen. Melkein tässä jo ihmistä muistuttaa. Neuloa olen yrittänyt aina kun vain maltan/saan paikalleni istua. Käsilaukussa on nykyään joku pieni neule mukana. Edes vähän edistystä sillä rintamalla. Niitä vauvalahjoja lähinnä. Tänä aamuna oli taas eräs pieni poika saapunut maailmaan! Onnittelut siis serkun perheelle! Yritän muuten kovasti saada sen puikkokokotaulukon jonnekin sivulaatikkoon aikaiseksi. Pitäisi vaan tehdä inventaario varastoihin. Muistan sen verran, että nelosen pyöröpuikkoja ei taida jostakin syystä olla kuin 60cm. Ei minulla oikein mitään toiveita sisältöjen suhteen ole. Juuri tällä hetkellä mohairin tyyppiset langat jotenkin viehättävät tavallista enemmän. Mutta takaisin asiaan.

Helmistä piti ottaa aivan oma kuvansa. Haltioissani pyörittelin niitä yrittäen äkkiä keksiä käyttökohde. Muuten vaarana olisi helmilaatikkoon juuttuminen. Melkein jo keksin sen, ajatus leijuu ilmassa, saisin vain sen kiinni. Joskus käyn vilkuilemassa helmikauppojen sivuilla valikoimia, mutta harvemminpa sieltä lopulta raaskii tilata mitään. Oli siis hyvinkin piristävä ja onnistunut paketti. Kiitos Salaiselleni!!!

Seuraavat kuvat piti julkaista jo hieman aiemmin. Runebergin päivä oli hyvä päivä. Sain aikaiseksi jopa tehtyä leipää.

Yksissätuumin pyöräytimme ipanaisten kanssa myös päivän mukaiset tortut. Varsinkin Pärskänen on nykyisin kova tyttö osallistumaan kaikenlaisiin keittiöhommiin. Helpommalla pääsee jos vain antaa sotkea mukana. On muuten äitinsä vanha essu päällä.

Tässäpä niitä torttuja sitten esitellään. Viimeisiä vietiin jo. Kummasti hävisivät pelliltä. En ehtinyt saada edes kuorrutusta ensimmäisiin päälle, kun saalistajat (suurinta myöten) jo hyökkäsivät.