Viimeinen vuosi on mennyt kuin sumussa. Mitään ylimääräisiä ei ole juuri jaksanut edes ajatella. En tainnut edes muistaa aiemmin sitä kirjoittaa; meillä on neljäs pienokainen. Nyt tosin jo vuoden ja kaksi kuukautta vanha "vauva". Eli kiirettä pitää.

Kylläpä oli pettymys suuri, kun avasin vuodatuksen. Kuvat olivat kadonneet!!! Vain blogin ensimmäisen kuukauden kuvat taitavat olla tallessa. Eivätkös kaikki aina sitä toitota, kuinka netistä ei saa mitään sinne laitettua pois? Kerrankin jotakin on saatu pois. Harmi vaan, kun tällaisessa kohdassa sattui. Luulisin, että montaa muutakin harmittaa. Olen varmasti poistanut osan kuvista ja onhan siinä ollut oma hommansa kirjoittaessa ja kuvia lataillessa (erittäin hitaalla koneella). Olin tyytyväisenä ajatellut täällä säilyvän edes pienen osan elämästä niin, että voin myöhemmin katsella kuvia ja lueskella kirjoituksia.

Tämä taitaakin olla viimeinen kirjoitukseni vuodatukseen. Vaikka eihän sitä tiedä, jos joskus vielä innostun uudelleen kirjoittelemaan...