Aamulla tuli pakettikortti ja koko päivän jouduin kärvistelemään että mitähän tuolta paketista löytyykään. Ukkeliini jo kyseli että "Mitä sä oot taas tilannut?", ihan kuin jatkuvasti ostelisin jotain (muualta siis kuin askartelukirppikseltä silloin tällöin...). Pakkohan se oli tunnustaa että taas yksi vaihto. Ei taida olla miesten juttuja, eli ei tule ymmärrystä sieltä suunnasta. Puolustuksekseni voisin sanoa: Ei ole harrastuksia enkä käy missään, joten kai nämä pienet ilot minulle joskus suodaan.

Mutta asiaan.

Nämä sieltä paljastuivat. Ihan rupesi oma paketti nolottamaan. Pidin kyllä todella paljon. Tuo kiiltävä on siis irtoteetä jota menen heti tämän kirjoituksen jälkeen keittämään. En edelleenkään osaa onnistuneita kuvia ottaa. Kaikelle tulee varmasti käyttöä. Tuo pontso on aivan valloittava! Nyt ilman jo viilennyttyä olen kaipaillut iltaisin käytännöllisempää lämmikettä kuin omistan. Luulen että tämä hipoo jo täydellisyyttä. Kaikki muutkin tavarat ovat erittäin hyviä ostoksia. Suuret Kiitokset Majulle Pingviinitaivaasta!!!

Tämä kirppisvaihto oli mielestäni todella vaikea. Kun toiselle yrittää ostaa jotain käytettyä, on aina riski mennä metsään ja pahasti. Siksi en osannut edes odottaa mitään näin onnistunutta. Itse en löytänyt omalle parilleni sellaisia tavaroita joita olisin halunnut. Pyydän anteeksi jo tässäkin! Olisin varmaankin hieman pettynyt saadessani sellaisen lähetyksen (ainakin jos itse olisin laittanut jotain tällaisen paketin kaltaista). Monet kerrat kiersin kirppiksiä ja katselin silläsilmällä. En vain kyennyt parempaan. Kylläpäs menikin selittelyksi. Mutta tässä vielä toisesta kulmasta oma ihana yllätykseni.