Kyllähän tämä opettelua vaatii, varsinkin jos sattuu olemaan hieman(...) tietotekniikkavastainen. Mutta vihdoin älysin kuinka saan laitettua linkillisen kuvan. Se oli suuri saavutus. Onhan tässä jo edistystä tapahtunut viikossa, olen oppinut laittamaan kuvat kamerasta koneelle ja vielä käsittelemään niitä jollakin alkeellisella tavalla. Ja tämä kaikki on itse kokeilemalla saavutettu. Älkää siis ihmetelkö jos jotain outouksia täältä löytyy.

 Ei pitäisi valittaa kun on kesä ja lämmintä. Nyt vaan on varsinkin sisällä vaavin kanssa jo turhauttavan kuuma. Ulkona alkaa olla viileämpää mutta taitaa asunto viilentyä viiveellä. Vieraileva vaavikin ahdistui, tosin nämä isommat ihanaiset saattoivat olla osasyyllisiä; ääntä ja liikettä kun ei meiltä puutu ja siihen tottumattomalla voi olla vaikeuksia kestää.

 Iltaisin lasten mentyä nukkumaan olen yrittänyt saada neuleprojekteja eteenpäin, huonolla menestyksellä. Joka ilta viikon ajan olen nukahtanut puikot kädessä sohvalle. Pitäisi saada vaavin jakku ja asusteet häitä varten valmiiksi. Kuin myös häälahja. Sen esittelen sitten häiden jälkeen elokuussa. Onneksi niihin on siis vielä aikaa.