Näin joulun alla tulee väkiselläkin ajateltua sellaisia ihmisiä, joilla ei jostakin syystä ole asiat aivan yhtä hyvin kuin itsellä. Varsinkin lapsiperheitä, jotka taistelevat rahan riittävyyden kanssa. Pitäisi saada järjestettyä joululahjoja lapsille ja olisi kai mukavaa saada pöytäänkin jotain jouluista. Voimat eivät kaikkilla yksinkertaisesti riitä edes normaalista päivästä selviytymiseen, jouluvalmistelut ovatkin jo sitten aivan liikaa.

Siksipä haluankin HAASTAA leipomisen saralla kaikki, joilla on aikaa hetken verran omien leipomisten ja valmistelujen keskellä. Ottakaa yhteyttä seurakunnan diakoniin/diakonissaan ja kertokaa halukkuutenne leipoa jollekin vähävaraiselle, sairaalle, vanhukselle, jollekin jolla on todellinen tarve pieneen apuun.

Itse osallistuin ensimmäisen kerran viime vuonna ja aion jatkaa niin kauan, kuin omat voimat riittävät. Diakonissa kertoi perheellä olleen vaikeuksia monella elämänalueella ja että heillä oli kolme lasta. Sain vapaat kädet leipomuksien suhteen, tarkistin kyllä ettei heillä ole allergioita. Diakonissa toimitti herkut perheelle.

Suosittelen kaikille joilla on se todellinen joulumieli hukassa!!! Jos jokatapauksessa leipoo itselle, nämä valmistuvat siinä samalla. Yhtä lajia ei tarvitse olla jättimäisiä määriä. Toivon mahdollisimman monen tarttuvan mahdollisuuteen tehdä hyvää. 

Alkuperäinen haaste löytyy täältä