No niin! Nyt päästään taas asiaan. Niin moni asia meni tämänkertaisessa Salaisessa NeuleYstävässä pieleen. Ei siis minulle paketteja lähetelleessä salaisessa ollut mitään vikaa, vaan minun kohdallani tuntui kaikki menevän pieleen. Vihon viimeisenä tietokone sai jonkun viruksen ja tilttasi. Onneksi tämän sai kuitenkin kuntoon, mietin jo kuumeisesti muita keinoja saada kuva viimeisestä paketista tänne blogiin. Pyydänkin anteeksi Salaiseltani tätä viivästymistä!

Lähdimme maalle joulun viettoon ja tulimmekin vasta sunnuntaina toinen päivä takaisin kotiin. Sillä aikaa olin saanut pakettikortin ja taas aika mateli maanantaihin. Heti kun sain heitettyä lapset kerhoon, kiiruhdimme Pärskän kanssa postiin (myös samalla postittamaan omaa viimeistä lähetystäni. Unohdin nimittäin jo valmiiksi pakatun laatikon ompeluhuoneeseen maalle lähtiessä). Pitihän sen jo autossa repiä malttamattomana auki.

Ja onnistuttu oli tälläkin kertaa. Elfin-mohairia kaksi kerää (erittäin kivan väristä), suklaata, joulusaippuaa, hyvän tuntuista voidetta ja Santa Lucia-teetä joka on uusi suosikkini. Annoin siskolleni lahjaksi tätä samaista teetä ja rakastuin siihen samantien. Kylläpä luit ajatukseni! Suuret Kiitokset Tintsku!!!!!! Koko kierroksesta! Ei kaduttanut tälläkään kertaa osallistua.